Menü Bezárás

Öregvacsora 2023

A HA5KFU klub rádióamatőr Öregvacsorát szervezett 2023. november 18-án, szombat este. Előzetesen néhány körtag megvette a rendezvény során elfogyasztani kívánt alkoholos és kevésbé alkoholos italokat, illetve a bolognai elkészítéséhez szükséges összetevőket.

Ezután a következett maga a főzés, illetve a borospoharak kölcsönzése a Bor Baráti Körtől. Főzőmesterünk, Bányász László (SUS Laci) oroszlánrészt vállalt a vacsora, vagyis a bolognai spagetti elkészítésében.

A kapunyitás 17:00-kor volt, ekkor kezdődött az öregtagok fogadása. A vacsora tálalása 19:00 órakor következett, a kör egykori és jelenlegi tagjai kellemesen elbeszélgettek egymással a bolognai és különböző borok társaságában. Az étel elfogyasztása után biliárdozni is volt lehetőség. Számos humoros történetet osztottak meg velünk az öregtagok, például HA1AQ Zoli mesélte, hogy egy nyári napon olyan meleg volt a Schönherz Kollégiumban, hogy a haverjaival kiment a tetőre aludni. Vittek magukkal polifoam-ot, s ahogy telt az este, kint a tetőn elaludtak. Egy hatalmas mennydörgésre ébredtek, ugyanis az E-épület tetejébe belecsapott a villám. Tanulság: a tetőn aludni nyáron olyan veszélyes lehet, mint vihar előtt antennát forrasztani.

Szerintem elmondható, hogy az esemény jól sikerült, kellemes hangulatban telt a vacsora, a résztvevők remekül érezték magukat. A jövő évi rendezvény kiemelt fontosságú lesz, ugyanis 2024-ben ünnepeljük a HA5KFU alapításának 70. évfordulóját. Természetesen a következő alkalomra és az említett évfordulóra is várunk mindenkit szeretettel!

Vélemény, hozzászólás?