Menü Bezárás

Kapcsolat

A körrel kapcsolatos ügyekben a ha5kfu (kukac) simonyi.bme.hu címen kereshettek minket.

Körvezető: Keresztes Botond (HA5ERI) – keresztes.botond (kukac) simonyi.bme.hu
Gazdaságis: Párkányi László (HA5PLS) – parkanyi.laszlo (kukac) simonyi.bme.hu
Motorola felelős: Baráth László (HA7DN) – barath.laszlo (kukac) simonyi.bme.hu

A HA5KFU rádióklub közösségi felületelét a Discord szerverünk képzi. Erre a szerverre várunk minden érdeklődőt, ha szeretnél csatlakozni, írj nekünk a ha5kfu (kukac) simonyi.bme.hu címre!

Klubszoba ügyelet

A 2023-as tavaszi félév során a klubszobánkban hetente két alkalommal, megadott időközökben tagjaink ügyeletet biztosítanak. A legfrissebb időrendi változtatásokat ezen az oldalon tesszük közzé!

Ezekben az idősávokban szívesen várunk bárkit, aki érdeklődik a kör, illetve a projektjeink iránt, vagy csak meglátogatná a klubszobát.

Kedd: 16:00-18:00
Csütörtök: 19:00-21:00

03.21-én Simonyi Konferencia miatt nem tartunk ügyeletet.

Megközelítés:
Klubszobánk a BME Schönherz Kollégium 19. emeletén található, ami a 18. emeletről a nyugati lépcsőházon keresztül közelíthető meg. A 18. emelet nyugati lépcsőházában található egy rács, amelyen egy “HA5KFU” feliratú rendszámtábla szerepel, ez a bejárat. Ha a rács be van zárva, ügyeleti időben telefonon vagy discordon jelezve tagjaink lejönnek beengedni a látogatókat.

Telefon:
+36 1 445 0051
Schönherz kollégiumon belülről: 61901

Címünk:
HA5KFU rádióklub
Schönherz Kollégium
1117 Budapest XI.
Irinyi József u. 42.

A HA5KFU Rádióamatőr Klub a Schönherzes Villamosmérnökök és Informatikusok Egyesületének köreként működik a Schönherz Kollégiumban. A kör a BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar szakkollégiumának, a Simonyi Károly Szakkollégiumnak tagja.

Rádióklubunk QTH-ja, a BME Schönherz Kollégiuma